در این مقاله میخواهیم در مورد برنامه نویسی ماژولار صحبت کنیم و بگوییم این مدل برنامه نویسی به چه صورت می باشد. همراه ما باشید.
ابتدا به توضیح و تعریف معنی ماژول می پردازیم که اصلا ماژول چیست تا درک بهتری از برنامه نویسی ماژولار داشته باشیم.
ماژول به اجزای کوچک از یک کلیت بزرگ گفته می شود و به صورت madule نوشته می شود. پس در نتیجه منظور از برنامه نویسی ماژولار این هست که برنامه ای بنویسیم که از اجزای کوچک تر درست شده باشد و مجموع آنها شامل کلیت یک برنامه میشود که با توجه به هدف مورد نظر خروجی خاص خود را دارد. برنامه ها و اپلیکیشن ها هم به همین صورت کار میکنند چندین ماژول کوچک درکنار یکدیگر جمع می شوند و کارهایی را انجام میدهند تا اپلیکیشن به فعالیت خود ادامه دهد.
باید بگوییم که تنها زبان های خاصی از قابلیت ماژولار بودن پشتیبانی میکنند، زبان های اندروید مانند جاوا از این ویژگی برخوردارند.
هنگامی که برای ساختن و کدنویسی یک برنامه اقدام میکنیم در حال خلق کردن یک مجموعه هستیم. برنامه ای که به صورت ماژولار نوشته می شود به جای اینکه تمام قسمت ها و قابلیت های آن به صورت یکجا نوشته شود، در چند قسمت مستقل و قابل استفاده مجدد، نوشته می شود و از کنار هم قرار گرفتن تمامی این قسمت های کوچک برنامه و اپلیکیشن مورد نظر ایجاد خواهد شد.
این روش برنامه نویسی مزایایی نسبت به سایر روش های برنامه نویسی دارد که میتوان به مهمترین آن ها اشاره کرد:
در برنامه نویسی ماژولار سرعت بسیار زیاد خواهد شد که این مورد حائز اهمیت هست چرا که از قسمت های کوچک و مستقل ایجاد شده و بعد از اینکه از آن قسمت ها در ساخت و نوشتن برنامه ی یک اپلیکشن استفاده شد میتوان در ساخت برنامه ی دیگر مجدد از آن استفاده کرد به عبارتی به بالا رفتن سرعت ساخت اپلیکیشن کمک زیادی میکند چراکه به اینگونه که بعد از ساخت اولین اپلیکیشن میتوانید ماژول نوشته شده را نگهداری میکنید و برای ساخت برنامه های بعدی دیگر نیاز نیست همه ی قسمت ها را از صفر کدنویسی کنید.
همچنین از آنجایی که ماژول ها از قسمت های کوچکی تشکیل شده اند درنتیجه ماژول ها به راحتی می توانند به روز شوند.
با دیگر مقالات ما در server.ir همراه باشید.