در مقالات گذشته در خصوص Kubernetes اشاره کوچکی داشته ایم. در این مقاله قصد داریم تا به گسترده تری در خصوص Kubernetes صحبت کنیم و کاربرد آن را بررسی کنیم.
Kubernetes چیست؟
ابتدا تعریف کوتاهی از Kubernetes داشته باشیم. Kubernetes یک پلتفرم گسترده و Open Source است که برای مدیریت container ها از آن استفاده می شود. این سیستم مدیریتی به سرعت در حال رشد است و به همین سبب، ابزار ها و راهکار های استفاده از آن به خوبی در دسترس همگان می باشد.
نام کوبرنس از یک کلمه یونانی سرچشمه گرفته است که به معنای کلاه ایمنی یا خلبان می باشد. گوگل پروژه تحقیق بر روی Kubernetes را از سال 2014 آغاز کرده است و دستاوردهای خوبی نیز در این مدت داشته است.
Kubernetes چه کاربردی دارد؟
زمانی که از container استفاده می کنید، می بایست برنامه ای برای دسته بندی، اجرا و کنترل سلامت آن داشته باشید. برای مثال اگر یک container از دسترس خارج شود نیاز است که بلافاصله container بعدی شروع به کار کند. در صورتی که این فرایند به صورت خودکار باشد و ابزاری آن را کنترل کند، قطعا هم بدون خطا خواهد بود و هم به سرعت انجام خواهد شد.
Kubernetes می تواند container را شناسایی کند و یک Load Balancing میان آنها ایجاد کند. یکی دیگر از فواید آن ایجاد یک محل به دلخواه شما برای ذخیر اطلاعات می باشد. یکی از پر کاربرد ترین مزایای Kubernetes، ایجاد یک container جدید و کپی کردن مستقیم اطلاعات container قبلی در آن است. با این روش هم خطای انتقال کم می شود و هم انتقال با سرعت بیشتری انجام می گردد.
به صورت کلی می بایست در نظر داشته باشید که Kubernetes بر پایه سخت افزار نیست و حتما می بایست به صورت نرم افزاری تنظیمات اولیه آن را انجام دهید. ولی قطعا با انجام تنظیمات درست، کارایی حرفه ای برای شما خواهد داشت.
امیدواریم این مقاله نیز برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد. ما را در بخش مقالات دنبال کنید.