در این مقاله قصد داریم شما را با تنظیمات وردپرس که حتما می بایست در ابتدای کار با این CMS آن ها را فراگیرید آشنا نماییم، این تنظیمات بسیار مهم و کاربردی هستند و حتما می بایست به آن ها توجه نمایید، در مقالات قبلی در رابطه با پلاگین های مختلف در وردپرس و همچنین نحوه ی نصب پوسته برروی قالب وردپرس توضیح دادیم، اما حال نوبت به تنظیمات داخلی قالب شماست.
بدین منظور ابتدا وارد صفحه ی ادمین وردپرس خود شده و سپس در منوی کناری وارد بخش settings می شوید، همانطور که با نگه داشتن موس روی این گزینه می توانید مشاهده نمایید، بخش های مختلفی از جمله general ( تنظیمات عمومی)، write(تنظیمات مربوط به نوشتن)، Read( تنظیمات مربوط به خواندن) و … را می بینید که هر کدام برای بخش خاصی هستند. ما از ابتدا یعنی تنظیمات عمومی شروع نموده و تمامی بخش ها را توضیح می دهیم :
تنظیمات عمومی
در این قسمت ابتدا نام سایت را درج می کنید، در بخش زیرین می توانید توضیح مختصری از هدف سایت خود را بنویسید، سپس URL مربوط به سایت خود و وردپرس خود را می نویسید، گزینه ی بعدی ایمیل ادمین وردپرس یعنی ایمیل شما می باشد که در قسمت زیرین آن با زدن تیک Anyone can register این اجازه را به کاربران مختلف می دهید تا بتوانند در سایت شما عضو شوند و درصورتی که تیک این گزینه را بردارید، برای عضویت هر کاربر می بایست تایید نمایید. ( در حالتی که تیک این گزینه زده شده است ربات ها نیز می توانند در سایت شما لاگین نمایند که این باعث مصرف پهنای باند شما و اتمام آن یا بروز مسائل امنیتی برای سایت شما خواهد شد که در این قسمت می بایست با استفاده از پلاگین های امنیتی و یا استفاده از کد captcha راه نفوذ ربات ها را مسدود نمایید. اما در صورتی که هنوز این موارد را انجام نداده اید و سایت شما هنوز ایجاد نشده است می توانید این گزینه را غیر فعال نمایید تا خیالتان از بابت عدم توانایی عضویت ربات ها در سایتتان راحت شود، اما در این شرایط نیز می بایست حتما موارد امنیتی را رعایت فرمایید.
در بخش زیرین آن می توانید تعیین نمایید که هر کاربر جدیدی که در سایت شما عضو می شود چه وظیفه ای داشته باشد که موارد مختلف از قبیل ادمین، نویسنده و … در منوی آن موجود است.
تنظیمات دیگر در این بخش مربوط به تعیین منطقه ی زمانی، نحوه ی نمایش زمان و تاریخ، روز آغازین هفته و زبان سایت یا همان وردپرس خود می باشد.
اگر می خواهید با تنظیمات دیگر بخش های وردپرس آشنا شوید، حتما مقالات بعدی ما را مطالعه نمایید.