جذب در جایگاه‌ کارشناس فنی هاستینگ

آشنایی با لوکال هاست+ راه‌اندازی Local Host

در مرکز محتوای سرور دات آی آر

آشنایی با لوکال هاست

لوکال هاست (127.0.0.1) یک اصطلاح شناخته‌شده در شبکه‌های کامپیوتری است. با این حال، اگر در توسعه وب یا میزبانی وب مبتدی هستید، یادگیری در مورد میزبانی محلی این که بدانید که لوکال هاست چیست، چگونه با 127.0.01 مرتبط است و چه زمانی از آن استفاده کنید، یکی از اولین گام‌ها برای تسلط در این حوزه است.

Localhost (IP 127.0.0.1) چیست؟

Local Host نام پیش‌فرض رایانه‌ای است که روی آن کار می‌کنید. این اصطلاح یک نام شبه برای 127.0.0.1، آدرس IP رایانه محلی است. این آدرس IP به دستگاه اجازه می‌دهد تا به خودش متصل شود و با آن ارتباط برقرار کند. بنابراین، لوکال هاست (127.0.0.1) برای ایجاد یک اتصال IP به همان دستگاه مورد استفاده توسط کاربر می‌باشد.

اگرچه آی‌پی آدرس 127.0.0.1 رایج‌ترین آی‌پی برای استفاده به عنوان آی‌پی لوکال هاست است، اما استاندارد شبکه IPv4 محدوده 127.0.0.1 تا 127.255.255.255 را برای لوکال هاست رزرو می‌کند. استفاده از آدرس IP های دیگر در محدوده‌ی رنج آی‌پی اعلام‌شده به عنوان آدرس لوکال هاست نیز مجاز می‌باشد و مشکلی ایجاد نمی‌کند. استاندارد IPv6 یک آدرس را به Loopback اختصاص می‌دهد که به صورت – :: 1 است.

لوکال هاست به آدرس Loopback نیز معروف است.

هر رایانه‌ای که به اینترنت یا یک شبکه محلی متصل است، یک آدرس IP دارد. پروتکل اینترنت (IP) مجموعه‌ای از قوانین است که برای استانداردسازی شناسایی و ارسال اطلاعات بین رایانه‌ها و دستگاه‌های شبکه ایجاد شده است. آدرس‌های IP به‌عنوان شناسه‌هایی استفاده می‌شوند که امکان برقراری ارتباط بین دستگاه‌ها و اطمینان از ارسال اطلاعات به آدرس صحیح را فراهم می‌کنند.

Loopback 127.0.0.1 چگونه کار می‌کند؟

هنگامی که یک مرورگر را باز و آدرس وبسایت را وارد می‌کنید، اساساً به سمت نام مستعار یک آدرس IP اختصاص داده شده به سرور میزبان صفحه وب هدایت می‌شوید. با این حال، هنگام تایپ http://localhost در یک مرورگر وب، درخواست به اینترنت ارسال نمی‌شود. در عوض، به طور کامل توسط سیستم‌عامل مدیریت می‌شود، در شبکه لوکال باقی می‌ماند و به رایانه‌ای که استفاده می‌کنید، متصل خواهد شد. به همین دلیل است که به لوکال هاست به عنوان آدرس Loopback نیز در نظر گرفته می‌شود. زیرا شما را به دستگاهی که وارد آن شده‌اید، بازگرداند.

آشنایی با لوکال هاست

برای پینگ‌کردن لوکال‌هاست و یا همان سیستم خود به راحتی می‌توانید در CMD سیستم خود دستور پینگ localhost یا 127.0.0.1 را اجرا کنید.

اگر تنظیماتی از قبل وجود نداشته باشد، احتمالاً پس از پینگ‌کردن لوکال‌هاست یا پیامی مبنی بر رد درخواست توسط رایانه دریافت می‌کنید یا به صورت کلی پاسخی دریافت نمی‌کنید. چرا که سیستم شما به منظور دریافت درخواست داخلی پیکربندی نشده است. هنگامی که سروری را روی رایانه اجرا می‌کنید، پاسخ تغییر می‌کند. زیرا شروع به گوش‌دادن به درخواست‌های دریافتی می کند.

آشنایی با لوکال هاست

کاربرد لوکال هاست

محیط سرور لوکال هاست عمدتاً برای اهداف آزمایش، تست و توسعه استفاده می‌شود. برای آشنایی با برخی از موارد استفاده روزمره آن در ادامه با ما همراه باشید.

مسدودکردن سایت ها

مسدودکردن وب سایت‌های خاص در همه مرورگرها با ویژگی localhost ساده است. برای انجام این کار، باید فایل میزبان را ویرایش کنید این فایل در سیستم‌عامل‌های مختلف مسیر متفاوتی و در سیستم‌عامل ویندوز در مسیر c:\windows\system32\drivers\etc\hosts  قرار دارد. فایل مذکور حاوی نگاشت آدرس‌های IP به نام میزبان است. فایل hosts از دو ستون تشکیل شده است که یکی برای آدرس IP و دیگری برای نام میزبان مربوطه آن رزرو شده است. یک ورودی جدید به فایل اضافه کنید و آدرس IP Localhost 127.0.0.1 را به نام میزبان داده شده برای مسدود کردن یک وب سایت اختصاص دهید. انجام این کار از جستجوی سایت از طریق اینترنت توسط سیستم جلوگیری می‌کند. در عوض، آن را در سرور محلی با 127.0.0.1 جستجو می کند. در نهایت چون نمی‌تواند به درخواست پاسخ دهد، مرورگر پاسخ می‌دهد که نمی‌تواند به سایت مورد نظر متصل شود.

به عنوان مثال در تصویر زیر وب سایت Youtube از آی‌پی لوکال هاست فراخوانی می‌شود و دیگر در دسترس نخواهد بود.

پلتفرم تحلیل داده splunk

تست اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های تحت وب

لوکال هاست اغلب برای اهداف آزمایش و توسعه استفاده می‌شود. مزیت اصلی آن این است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد یک اتصال را بدون آنلاین شدن شبیه سازی کنند. از آن‌جایی که آزمایش یک برنامه قبل از قرار گرفتن در معرض اینترنت ضروری است، استفاده از لوکال هاست آزمایش همه عملکردها را از طریق یک Loopback فراهم می‌کند. به‌علاوه، محیط‌های لوکال هاست سرعت توسعه را افزایش می‌دهند، زیرا زمان پاسخ‌دهی هنگام پینگ کردن Local Host بسیار سریع‌تر از یک سرور از طریق اینترنت است.

میزبانی برنامه‌های تحت وب به صورت لوکال

هنگام توسعه یک برنامه‌ی تحت وب، میزبانی برنامه به صورت لوکال امری معمول است. Localhost نه تنها یک محیط امن برای آزمایش ویژگی‌های جدید فراهم می‌کند، بلکه می‌تواند برای اهداف یادگیری نیز استفاده شود. با اجرای یک برنامه به صورت محلی، توسعه‌دهندگان می‌توانند فناوری‌های مختلف را بدون عواقب آزمایش کنند. تعدادی پلتفرم وجود دارند که تمام اجزای توسعه وب را در لوکال هاست، نقطه شروع برای اکثر توسعه‌دهندگان وب ارائه می‌دهند که محبوب ترین آنها عبارتند از LAMP، XAMPP، WAMP، MAMP و موارد دیگر که با استفاده از این پکیج‌ها می‌توانید اقدام به راه اندازی یک لوکال هاست نمایید.

XAMPP :

محبوب‌ترین پکیج راه‌اندازی یک لوکال هاست XAMPP می‌باشد که یک کراس پلتفرم بوده و در لینوکس و ویندوز قابل استفاده است. این پکیج شامل Apache, MySQL, PHP و Perl می باشد. با نصب این پکیج شما می‌توانید یک سایت بر روی لوکال هاست خود ایجاد نمایید.

Wamp :

این نرم‌افزار تنها برای نسخه ویندوز بوده و کارکرد آن همانند xampp است.

Lamp :

از این نرم‌افزار در سیستم‌عامل لینوکس استفاده می‌شود و فضایی متن‌باز دارد که می‌توان تغییراتی در آن بر روی لینوکس ایجاد کرد. پلتفرم LAMP شامل  Apache, MySQL, PHP است.

Mamp :

اگر از سیستم‌عامل مک (مکینتاش) استفاده می‌کنید، این پکیج برای شما مناسب است و همانند پکیج‌های قبلی شامل وب سرور آپاچی ، PHP و MySQL می‌باشد که به شما در راه‌اندازی یک وب‌سایت وردپرسی یا هر نوع دیگری به صورت لوکال کمک می‌کند.

اشتراک گذاری در linkedin

به تیم متخصص ما اعتماد کنید!

تخفیف مخاطبین مرکز محتوا: Blog01

از کد Blog01 می‌تونید برای خرید اشتراک خدمات سرور مجازی و هاست استفاده کنید و از %10 تخفیف تو سفارش این خدمات بهره‌مند بشید!

محتوای مقاله مفید بود؟

5 4 رای ها
این مقاله چطور بود؟
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخوردهای آنلاین
مشاهده همه دیدگاه ها