NAT چیست ؟

در مرکز محتوای سرور دات آی آر

 

NAT یا Network Address Translation راهکار و مکانیزمی برای تبدیل ادرس های نامعتبر یا Invalid به ادرسی معتبر، رجیستر شده یا Valid میباشد. ادرس های Valid در واقع به ادرس هایی که توسط Region های مختلف IANA یا Internet Assigned Numbers Authority (دپارتمانی از ICANN در امریکا که مسئول نظارت بر IP های تخصیص داده شده به ادرس ها میباشد) گفته میشود.در واقع IPV4  و IPV6 توسط همان region

NAT

ها رجیستر میشوند اما از انجا که تعداد IPV4 محدود است و به هر station نمیتوان یک ای پی اختصاص و رجیستر شده داد، IPV6 به میان امد که با توجه به مکانیزمی که داراست می توان اینگونه ادعا نمود که هرگز تمام نمیشوند (برخلاف IPV4) اما چیزی که مشخص است زمان گیر بودن عملی کردن این پروسه است به طوری که تاشناخته شدن ای پی های ورژن 6 زمان زیادی سپری خواهد شد پس تنها راه حل کارامد استفاده از NAT برای ترجمه ادرس هاست. در واقع NAT با ترجمه ی ای پی های نامعتبر به IP های رجیستر شده به راحتی مسئله محدودیت گفته شده را حل خواهد نمود. در ضمن ادرس های ای پی در مفهوم NAT به 4 دسته تقسیم میشوند :

  1. Inside Local
  2. Inside Global
  3. Outside Local
  4. Outside Global

NAT کاربرد های گوناگونی دارد برای مثال از ان در بحث امنیت شبکه نیز بهره میبرند. برای مثال یکی ار راه های رایج برای مخفی کردن شبکه محلی از دست هکرها، استفاده از ادرسی مخفی است. بنابراین با ترجمه ادرس واقعی به ادرسی دیگر امنیت در شبکه تا حدی ایجاد میگردد.

NAT ها به طور کلی به 3 دسته تقسیم بندی میشوند :

  1. Static NAT
  2. Dynamic NAT
  3. Dynamic NAT With Overload 

در دانشنامه های بعدی میزبان تارنمای ایران به توضیح انواع NAT خواهیم پرداخت پس با ما همراه باشید…

اشتراک گذاری در linkedin

به تیم متخصص ما اعتماد کنید!

تخفیف مخاطبین مرکز محتوا: Blog01

از کد Blog01 می‌تونید برای خرید اشتراک خدمات سرور مجازی و هاست استفاده کنید و از %10 تخفیف تو سفارش این خدمات بهره‌مند بشید!

محتوای مقاله مفید بود؟

0 0 رای ها
این مقاله چطور بود؟
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخوردهای آنلاین
مشاهده همه دیدگاه ها