جذب در جایگاه‌ کارشناس فنی هاستینگ

افزایش سرعت سایت وردپرس

در مرکز محتوای سرور دات آی آر

 

سرعت سایت وردپرس مقوله‌ی مهم و حائز اهمیتی می‌باشد و شما برای افزایش و بهبود سرعت نیازمند آموزش و داشتن اطلاعات کافی در این خصوص هستید.

در این مقاله،ما افزایش سرعت سایت وردپرسی را به شما آموزش داده و ابزار و روش‌های مناسب سنجش سرعت لود وبسایت شما را خدمتتان معرفی نموده‌ایم.

افزایش سرعت سایت وردپرس

ابتدا ابزار مناسبی جهت تعیین و سنجش سرعت وبسایت وردپرس را معرفی خواهیم کرد:

Google PageSpeed ​​چیست؟

Google PageSpeed ​​مجموعه‌ای از ابزارهای رایگان جهت ارزیابی سرعت بارگزاری وبسایت شما می‌باشد و بر اساس ارزیابی انجام شده، به وبسایت شما امتیاز می‌دهد که این امتیاز از 100 می‌باشد. یک امتیاز برای سرعت بارگزاری سایت شما از طریق تلفن همراه و دیگری از طریق دسکتاپ می‌باشد.

شما باید نمره 90 یا بالاتر را هدف بگیرید. نمره زیر 50 رسماً کند است و نیاز به بهبود و بهینه سازی دارد. در صورتیکه نمره‌ی پایینی در این ارزیابی دریافت کرده‌اید، می‌توانید روش‌های ارائه شده در ادامه‌ی مقاله را به منظور بهبود بخشیدن به سرعت سایت وردپرس خود مطالعه نمایید. با مراجعه به صفحه Google PageSpeed ​​Insights به سادگی با وارد کردن آدرس سایت خود، می‌توانید سرعت وب سایت خود را بررسی کنید.

 

چرا Google PageSpeed ​​مهم است؟

در صورتیکه وبسایت وردپرس شما برای شما سریع بارگزاری می‌شود این موردی طبیعی می‌باشد؛ اما سریع لود شدن وبسایت شما برای خودتان روش ارزیابی مناسبی برای بررسی سرعت سایت نمی‌باشد زیرا همواره سایت شما برای خودتان از کش مرورگر فراخوانی می‌گردد و همچنین سایر پارامترها باعث می‌گردد که سایت شما همواره برای خودتان زودتر از سایر بازدیدکنندگان سایت در دسترس باشد.

داشتن یک وبسایت وردپرس سریع در دنیای دیجیتال امروز بسیار حیاتی است. بازدیدکنندگان از سایت‌هایی که بارگیری آن‌ها خیلی طول می‌کشد، خارج می‌شوند. این بدان معناست که اگر سایت شما کند باشد، ممکن است بادیدکنندگان زیادی را از دست بدهید. علاوه بر این، سرعت سایت وردپرس بر نحوه تعامل کاربران با سایت شما تأثیر می‌گذارد.

در نهایت، سرعت بارگزاری سایت شما یک عامل مهم در رتبه بندی موتورهای جستجو است. هرچه سرعت بارگزاری سایت شما، به ویژه در تلفن همراه، بیشتر باشد؛ در صفحات نتایج موتورهای جستجو بالاتر و بیشتر نمایش داده می‌شوید.

 

روش‌های افزایش سرعت سایت وردپرس:

  • بهینه سازی تصاویر جهت بهبود سرعت سایت وردپرس

تصاویر با حجم بالا شایع‌ترین علت کندی سایت‌های وردپرس هستند. هرچه حجم فایل‌های تصویری در وبسایت شما بیشتر باشد ، بارگیری سایت شما بیشتر طول می‌کشد. بنابراین بهینه سازی تصاویر یک گام حیاتی برای افزایش سرعت وبسایت شما است. بهینه سازی شامل تغییر اندازه و فشرده سازی فایل‌های تصویری است تا آنها سریع‌تر بازیابی و بارگزاری شوند.

برای انجام این کار، می‌توانید از ابزاری مانند Pixlr برای ادیت و ذخیره تصویر در کوچک‌ترین اندازه ممکن استفاده کنید. گاهی اوقات حتی تغییر فرمت فایل می‌تواند حجم آن را کاهش دهد برای مثال ،فرمت jpg معمولاً حجم کمتری از تصاویر با فرمت png دارا می‌باشد.

 

در مرحله دوم، نیازمند به نصب یک افزونه بهینه سازی تصویر در وبسایت خود هستید، به عنوان مثال پلاگین Smush را توصیه می‌کنیم.
این پلاگین تصاویر را پس از بارگزاری فشرده می‌کند و سرعت بارگزاری وبسایت را افزایش می‌دهد؛ همچنین دارای ویژگی‌های مختلف دیگری نیز می‌باشد، از جمله lazy loading

lazy loading داده‌ها را بر اساس زمان موردنیاز بارگزاری می‌کند که این کار در سئوی سایت تاثیر به‌سزایی دارد.

 

  • فعالسازی Caching

با فعال کردن کشینگ در وبسایت خود، می‌توانید داده‌های سایتتان را به صورت locall در اصطلاح در فضاهای ذخیره سازی موقت، که cache نام دارند؛ ذخیره کنید.
در واقع مرورگرها می‌توانند فایل‌های سایت شما را راحت‌تر بارگزاری کنند و نیازی به بارگیری مجدد همه‌ی اطلاعات از سرور شما نیست.
برای فعال سازی cache در وبسایت وردپرس خود می‌توانید از پلاگین W3 Total Cache استفاده نمایید. فعال سازی این پلاگین در سایت باعث می‌شود سرعت بارگذاری وبسایت شما بسیار بیشتر شود، به ویژه هنگامی که افراد برای بار دوم یا سوم از سایت شما بازدید می‌کنند .

  •  بهینه سازی نسخه‌ی موبایل جهت بهبود سرعت سایت وردپرس

از آنجایی که گوگل عمدتا از نسخه تلفن همراه وبسایت‌ها در رتبه بندی خود استفاده می‌کند ، بسیار مهم است که هنگام طراحی و بهینه سازی سرعت سایت خود ،
نسخه‌ی تلفن همراه وبسایت خود را در اولویت قرار دهید.به منظور بهینه سازی نسخه ی موبایل وبسایت خود می‌توانید از پلاگین وردپرسی WebP Express استفاده
نمایید . افزونه WordPress AMP نیز برای افزایش سرعت بارگزاری تصاویر در نسخه‌ی موبایل وبسایت شما توصیه می‌شود.

 

  • فشرده سازی GZIP

با فشرده سازی GZIP ، فایل‌های وبسایت شما در نسخه‌های فشرده با حجم پایین بین سرور شما و مرورگرهای کاربران منتقل می‌شوند. این باعث می‌شود که
مرورگرها وبسایت شما را سریعتر بازیابی و بارگذاری کنند. پلاگین WP-Optimize را که دارای گزینه فشرده سازی GZIP است ، را می‌توانید به این منظور نصب کنید.

 

  • بهینه سازی کدنویسی وبسایت

با افزونه رایگان WP-Optimize می‌توانید فایل‌های JS ، HTML و CSS خود را به سرعت و به آسانی در وردپرس بهینه کنید.

 

  • به‌روزرسانی وردپرس و پلاگین‌ها

پلاگین‌ها ممکن است سرعت سایت شما را به طریق مختلف کاهش دهند. پلاگین‌ها با کدنویسی سنگین و غیربهینه، پلاگین‌های قدیمی یا پلاگین‌های مازاد و تکراری
همه می‌توانند باعث کند شدن بارگذاری وبسایت شما شوند. شایان ذکر است که این تعداد افزونه نیست که به طور کلی باعث ایجاد مشکل در سرعت می‌شود. به
طور کلی، کیفیت پلاگین‌ها هستند که بر سرعت بارگزاری صفحه تأثیر می‌گذارند. یکی از روش‌های تست بهینه بودن پلاگین‌ها، این است که قبل و بعد از نصب هر
افزونه ، آزمایش Google PageSpeed را اجرا کنید. این امر تأثیر افزونه بر سرعت سایت شما را نشان می‌دهد. همچنین پلاگین‌ها را همواره با منتشر شدن آپدیت جدید
آپدیت نمایید.

 

  • پاکسازی دیتابیس‌های قدیمی و بهینه‌سازی دیتابیس

هرچه عمر سایت وردپرس شما بالاتر باشد، فایل‌های قدیمی و غیرضروری که عملکرد وبسایت شما را کند می‌کند، پایگاه داده شما را بیشتر پر می‌کنند.

بنابراین شما می‌توانید موارد غیر ضروری را حذف و پایگاه داده وبسایتتان را تمیز کنید و به این طریق سرعت سایتتان را افزایش دهید.
همچنین با نصب افزونه‌ای مانند WP-Sweep یا Advanced Database Cleaner می‌توانید پایگاه داده‌ی وبسایت وردپرس خود را مرتب نگه دارید. این پلاگین‌ها با فعالیت خودکار در پس زمینه، پایگاه داده‌ی شما را به روز رسانی می‌کنند.

امیدواریم این مقاله در خصوص افزایش سرعت سایت وردپرسی شما مفید بوده باشد.
همچنین می‌توانید جهت بهبود سئو سایت وردپرسی خود مقاله‌ی مربوطه را مطالعه نمایید.

 

اشتراک گذاری در linkedin

به تیم متخصص ما اعتماد کنید!

تخفیف مخاطبین مرکز محتوا: Blog01

از کد Blog01 می‌تونید برای خرید اشتراک خدمات سرور مجازی و هاست استفاده کنید و از %10 تخفیف تو سفارش این خدمات بهره‌مند بشید!

محتوای مقاله مفید بود؟

5 1 رای
این مقاله چطور بود؟
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخوردهای آنلاین
مشاهده همه دیدگاه ها